Сервиз за скоростни кутии и хидравлични системи

сервиз за скоростни кутии

СЕРВИЗ ЗА СКОРОСТНИ КУТИИ

ЕВРОТРАФИК 10 Ви предоставяме услугите на нашия квалифициран персонал за ремонт на скоростни кутии за товарни автомобили от всички европейски производители . Екип от трима висококвалифицирани специалисти ще ви предложи оптимално решение по отношение цена – качество и срок на изпълнение . На разположение е голяма гама резервни части в наличност – нови и втора употреба , както и бърза доставка на части , които не са налични .

q

Предлагаме и оригинално масло за скоростни кутии на ZF – Фридрихсхафен за първоначално зареждане на скоростните кутии в завода – производител , както и висококачествено масло на фирма ZIC OIL.

q

Ремонтът на скоростните кутии се извършва с гаранция и приложен гаранционен протокол .

СЕРВИЗ ЗА ХИДРАВЛИЧНИ СИСТЕМИ

Разполагаме с техника за производство на хидравлични маркучи по размери на клиента в диапазон от 3/8” до 1” на италианската фирма “ Корадини – Кормарт”. Екип от трима висококвалифицирани специалисти ще ви предложи оптимално решение по отношение цена – качество и срок на изпълнение .

При нас може да получите цялостно решение за оборудване на камиони за работа със самосвални надстройки и полуремаркета . Поддържаме на склад широка гама от помпи , РТО , разпределители , бутони , клапани , резервоари и др.