За нас

ЕВРОТРАФИК 10 има основни клиенти от цяла България, привлечени и спечелени, благодарение на бързото и компетентно обслужване, на предлаганите качествени стоки, както и на гъвкавата политика, съобразена с потребностите и възможността за разплащане на партньорите. Целта ни от самото начало е: услуга на високо ниво и предлагане на качествени продукти. Сътрудничеството с най-известните фирми в областта на резервни части за скоростни кутии, диференциали и на хидравлични системи бе началото на успешно развитие. Днес можем да се похвалим, че предлаганите стоки са с гарантиран произход и сертификат за качество. Плановете на фирмата, освен предлагане на качествени продукти са: и да влезе в близък контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти, като дава възможност за консултиране при който и да е вид техническа нужда.
резервни части 1
резервни части 2
резервни части 3
През 2010г. фирмата ни разшири обхвата на дейността си в няколко направления. Новата ни търговска база в гр. Бургас беше създадена с цел бързо и ефективно обслужване на клиентите от източна България и Черноморието .
Търговския обект в Пловдив беше обновен и разширен с нови 200 кв.м сервизна площ . На негова територия функционира сервиз за скоростни кутии и изработване на хидравлични маркучи високо налягане . Разполагаме и със стенд за проверка на хидравлични помпи .

Призове и награди

Решението за разширение на дейността и въвеждането на нови стоки и услуги дава своите резултати .През 2013 г фирма “ Евротрафик 10 “ ООД спечели Златен приз за постигнати най- добри резултати “ Най – добър клиент в България за 2013 г.“ от Euroricambi S.p.A – водещ производител на резервни части за скоростни кутии и диференциали в Италия .
призове и награди
призове и награди 1